+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga partnerstva.

O SAJMU

Privredna komora USK organizira 17. Međunarodni sajam  ekologije – EKOBIS 2019,  koji će se održati u Bihaću od 12. do 15.09.2019. godine.

Više od desetljeća MEĐUNARODNI SAJAM EKOLOGIJE- EKOBIS je najpoznatija i najposjećenija privredna i ekološka manifestacija u široj regiji. Ovaj status EKOBIS održava kreiranjem pozitivnog poslovnog ambijenta, kroz visoke usluge poslovnog umrežavanja izlagača i posjetitelja, ali i organizacijom svih drugih sadržaja i poslovnih događanja prilagođenih potrebama i željama izlagača.

U proteklih 16 godina  na ovom sajmu  se predstavilo više od 3000 izlagača iz 18 zemalja, a sajam  je posjetilo preko 200 000 posjetitelja. Ovim brojkama svakako treba dodati i preko 500 uspješno realiziranih pratećih sadržaja. Osim toga, sva sajamska događanja prate najznačajnije medijske kuće u regiji.

Sve ovo su dobri argumenti da Vas pozovemo da na vrijeme rezervirate Vaš izložbeni prostor, ali i da prijavite aktivnosti vezane za prateće sadržaje (promocije, prezentacije, degustacije, okrugle stolove i ostale sadržaje).

Pratite sve aktivnosti vezane za organizaciju sajma na stranici Privredne komore USK www.pkusk.com 

Organizator sajma

Organizator Međunarodnog sajma ekologije – EKOBIS je Privredna komora Unsko-sanskog kantona. Ona je nevladina, neprofitna asocijacija privrede Unsko-sanskog kantona, čiji se korijeni vežu za početak druge polovine dvadesetog stoljeća.

Kao vodeće privredna asocijacija na Unsko-sanskom kantonu, PK USK zastupa interese poslovne zajednice u odnosima sa zakonodavnom i izvršnom vlasti, promovira i povezuje privredu Unsko-sanskog kantona s domaćim i međunarodnim poslovnim okruženjem, potiče poduzetništvo, strana ulaganja, uvođenje standarda kvaliteta i zaštite okoliša, educira i informira članstvo o aktuelnim privrednim kretanjima te podiže sveukupni nivo spremnosti privrede USK za pristup Evropskoj Uniji.

Način i principi rada u PK USK u potpunosti odgovaraju principima koje se provode od strane privrednih komora u drugim državama regiona i Evropske Unije. Privredna komora USK razvila je suradnju s mnogim komoroma i drugim poslovnim institucijama u širem okruženju i do danas je potpisala preko 30 ugovora o suradnji s BiH i Evropskim privrednim komorama.

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se