+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Projekti   

USAID Catalyze objavio javni poziv za program “Žene u izvozu hrane”

Datum objave: 23.08.2022 14:38

USAID Catalyze objavio javni poziv za program “Žene u izvozu hrane”

WEXPORT FOOD (Žene u izvozu hrane) je specijalan program podrške ženskim biznisima u prehrambenoj industriji zemalja Zapadnog Balkana usmeren ka unapređenju konkurentnosti i prodaje na tržištu Sjedinjenih Američkih Država.

Prijava na konkurs se vrši isključivo elektronskim putem popunjavanjem prijave dostupne na ovom LINKU.

O programu

Kompanija Filly Foods LtD., specijalizovana za prodaju etno, visoko-kvalitetne i premijum hrane sa sedištem u Vašingtonu, Sjedinjene Američke Države, u okviru aktivnosti: “Podrška elektronskoj prodaji u SAD za žene preduzetnice u prehrambenoj industriji sa Zapadnog Balkana” raspisuje konkurs za izbor 11 ženskih kompanija u prehrambenoj industriji čiji će selektovani proizvodi biti ulistani na elektronske platforme za prodaju hrane u SAD.

Aktivnost umerena ka jačanju konkurentnosti ženskih biznisa u prehrambenoj industriji  i unapređenju prodaje njihovih proizvoda na tržištu Sjedinjenih Američkih Država organizuje se u okviru regionalnog CATALYZE Programa za podsticanje rasta i razvoja MSP. Program realizuje Palladium International grupa uz finansijska sredstva Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). 

Kome je konkurs namenjen?

Ukoliko ste žena osnivač, vlasnica ili se nalazite na rukovodećoj poziciji u kompaniji koja se bavi proizvodnjom  inovativnih, organskih, visoko-kvalitetnih ili premijum prehrambenih proizvoda sa rokom trajanja 12+ meseci pozivamo Vas da se prijavite na ovaj konkurs. Nudimo Vam kompletnu podršku u pripremi i realizaciji izvoza, prodaji u SAD kroz pozicioniranje i plasman u onlajn kanalima, uključujući: mentorsku podršku prilikom pripreme za izvoz i ispunjavanja svih regulativa i uslova, organizaciju špedicije i transporta, redizajn etikete, ulistavanje na onlajn platforme za prodaju hrane, promociju proizvoda kroz posebno kreirane i sponzorisane digitalne kampanje na američkom tržištu  i direktnu promociju ka kupcima na tržištu SAD (tasting events).

Konkurs je otvoren od 15. avgusta do 3. oktobra 2022. godine.

Opšti uslovi konkursa

Pravo učešća na konkursu imaju:

Istovremeno, potrebno je da ispunjavate sledeće uslove:

Za sve detaljnije informacije u vezi konkursa i aktivnosti “Podrška elektronskoj prodaji u SAD za žene preduzetnice u prehrambenoj industriji sa Zapadnog Balkana” možete da nam pošaljete e-mail na wexportfood@fillyfoods.com

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se