+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

U Privrednoj komori započeo program usavršavanja za članove nadzornih odbora i uprava privrednog društva sa učešćem državnog kapitala

Datum objave: 03.06.2024 14:11

U Privrednoj komori započeo program usavršavanja za članove nadzornih odbora i uprava privrednog društva sa učešćem državnog kapitala

U Privrednoj komori Unsko-sanskog kantona započeo je program usavršavanja za članove nadzornih odbora i uprava privrednog društva sa učešćem državnog kapitala. Usavršavanje su obavezni proći predsjednici i članovi NO i uprava privrednih društava u kojima ovlasti po osnovu učešća državnog kapitala vrše Federacija BiH, kantoni/županije, gradovi ili općine.

Program je privukao veliki broj zainteresiranih pojedinaca s područja USK-a. Polaznici su tokom prvog termina dvodnevne edukacije imali priliku poslušati teme Međunarodna trgovina, te privredni aspekt pristupanja EU i promocija privrede BiH na tržištu EU kojeg je predstavila prof. dr. Snježana Brkić. Prvi dan edukacije završen je temom Upravljanje marketingom privrednog preduzeća i savremena prodaja od strane prof. dr. Nenada Brkića.

Drugi dan edukacije zaokružen je temama Korporativna komunikacija i kompenzacijski menadžment - inovativni pristupi sistemu nagrađivanja, koje je polaznicima predstavila prof. dr. Mirela Kljajić-Dervić.

Nastavak usavršavanja planira se za iduća dva vikenda.

Title
Title
Title

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se