+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

U IDK Studio doo održana druga sesija programa "Novi lideri Unsko-sanskog kantona"

Datum objave: 18.05.2022 12:17

U IDK Studio doo održana druga sesija programa

Prezentacijom firme IDK Studio doo nastavljena je realizacija drugog ciklusa programa "Novi lideri Unsko-sanskog kantona".

IDK Studio doo je firma koja nudi široku paletu internet usluga za velika, mala i srednja preduzeća u cijelom svijetu. Specijalizirani su za web dizajn, web programiranje, mobilni razvoj, web hosting, grafički dizajn, web marketing i još mnogo toga.

Direktor IDK Studio doo, Dino Kišmić, je polaznicima programa govorio o počecima poslovanja, izazovima i uspjesima, te o trenutačnim projektima firme.
Polaznici su također imali priliku upoznati sa zaposlenicima ove firme, njihovim radnim mjestima i aktivnostima koje provode.

Program "Novi lideri Unsko-sanskog kantona" organizira Privredna komora Unsko-sanskog kantona u suradnji sa Kongresom Bošnjaka Sjeverne Amerike i Privrednom komorom Naples Florida iz Sjedinjenih Američkih Država.

Polaznici programa će se u četiri dnevne sesije upoznati sa organizacijom, poslovanjem i funkcioniranjem navedenih institucija, te će im biti predstavljeni projekti i mogućnosti zajedničke suradnje.

Glavni cilj programa je uspostavljanje jake lokalne mreže između svih učesnika programa i ostvarivanje suradnje za dobrobit cijele zajednice.

Sljedeća sesija se održava u utorak, 24. 05. 2022. godine na temu "Kultura i umjetnost" a predstavit će se JU Kulturni centar Bihać i JU Muzej USK.

Title
Title
Title

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se