+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

U Bihaću otvorena dvodnevna konferencija PIT KRAJINA 2023

Datum objave: 21.09.2023 15:00

U Bihaću otvorena dvodnevna konferencija PIT KRAJINA 2023
Danas je u Bihaću s radom počela dvodnevna konferencija „PIT Krajina 2023: Otkrijmo Krajinu, našu priliku za izuzetnost“ u organizaciji Agencije za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing, te u partnerstvu s Gradom Bihaćem, Privrednom komorom USK-a, Razvojnom agencijom Grada Bihaća i Cube Conslutingom.
 
U okviru ovog događaja u hotelu Kostelski buk se održava stručna konferencija posvećena predstavnicima proizvodnje, industrije i tehnologije, s nizom stručnih izlaganja i praktičnih radionica, kao i prilika za umrežavanje i dogovaranje poslovnih saradnji te razmjenu iskustava i diskusiju.
Drugog dana ovog događaja u Privrednoj komori USK održat će se dvije radionice na temu izvoznih prilika, te marketinških i prodajnih alata za pristup ino tržištima.
 
Na ovogodišnjem dvodnevnom događaju PIT Krajina bit će riječi o automatizaciji u proizvodnji, industrijskim softverima i pametnim fabrikama, novim tehnološkim trendovima, ulozi robota u proizvodnji, važnosti ljudskih potencijala i nosilaca regionalnog razvoja USK.
Title
Title
Title

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se