+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Završen ovogodišnji ciklus programa Novi lideri Unsko-sanskog kantona

Datum objave: 31.05.2022 20:30

Završen ovogodišnji ciklus programa Novi lideri Unsko-sanskog kantona

Prezentacijama ustrojstva i organizacije, te privrednih, historijskih i ostalih značajki Unsko-sanskog kantona i Grada Bihaća učesnici su se upoznali s radom i aktivnostima lokalnih i kantonalnih ustanova.

Prezentaciju ustroja i funkcioniranja Vlade Unsko-sanskog kantona je održao Nedžad Kudelić, savjetnik premijera. U svom izlaganju je poseban naglasak stavio na programe i projekte koje Vlada i ministarstva provode i planiraju.

U Gradu Bihaću su prezentaciju potencijala i projekata grada, te diskusiju s polaznicima održali Vildana Zulić, pomoćnik gradonačelnika i Damir Ruždijić, stručni suradnik.

Današnja sesija je posljednja u nizu u okviru programa "Novi lideri Unsko-sanskog kantona" koji organizira Privredna komora Unsko-sanskog kantona u suradnji i uz podršku Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike i Privredne komore Naples Florida iz Sjedinjenih Američkih Država.

Kao završni događaj programa će se održati podjela potvrda o učešću polaznicima, te prigodno druženje svih učesnika u programu.

Title
Title
Title

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se