+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Edukacije   

Poziv za učešće na online informativnoj sesiji Trećeg poziva Regional Challenge Fonda

Datum objave: 02.06.2023 15:07

Poziv za učešće na online informativnoj sesiji Trećeg poziva Regional Challenge Fonda

Regionalni challenge fond organizuje online Informativnu sesiju u cilju promocije Trećeg poziva za podnošenje Izjava o zainteresiranosti u Bosni i Hercegovini. Informativna sesija tokom koje će biti pojašnjeni detalji konkursa, uslovi prihvatljivosti, dozvoljeni troškovi i procedure apliciranja će se održati u srijedu, 7. juna 2023. godine, 13:00 – 14:30h, putem Zoom platforme.

Kako biste prisustvovali webinaru, molimo Vas da se registrujete OVDJE.

Treći poziv za izražavanje zainteresiranosti biće otvoren do 7. jula 2023. godine. RCF poziva konzorcije ustanova stručnog obrazovanja i obuke i kompanija, koji nastoje zajednički pripremiti i provoditi programe kooperativnog obrazovanja i obuke da se prijave.

Za više informacija o Trećem pozivu za podnošenje Izjava o zainteresiranosti, kliknite OVDJE. Ukoliko imate pitanja, možete kontaktirati regionalnog koordinatora za Bosnu i Hercegovinu, Svena Dominkovića na sven.dominkovic@rcf-wb6.org.

Pratite RCF na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook te posjetite naš website da saznate više o stručnom obrazovanju i obuci i ekonomskom razvoju na Zapadnom Balkanu 6.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se