+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Članice   

Poziv za upis u katalog „Tekstilna industrija BiH“ i/ili „Obućarska industrija BiH“

Datum objave: 19.01.2024 09:48

Poziv za upis u katalog „Tekstilna industrija BiH“ i/ili „Obućarska industrija BiH“

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine planira izdavanje dva nova, online kataloga „Tekstilna industrija Bosne i Hercegovine“ i „Obućarska industrija Bosne i Hercegovine“ u kojima će biti predstavljene kompanije sa cijelog područja Bosne i Hercegovine.

Katalozi će se raditi višejezično (BHS, EN I DE), a distribuirat će se na svim značajnijim sajmovima u inozemstvu, bit će dostavljeni ambasadama, domaćim i stranim institucijama, te predstavljeni i delegacijama koje budu posjećivale Vanjskotrgovinsku komoru BiH. Također, planirano je i štampanje određenog broja kartica sa QR kodom kataloga.

U želji da bude inoviran i pristupačniji korisnicima, katalog će se raditi po oblastima: tekstilna industrija (tekstil, odjeća, koža) i obuća (obuća i koža).
Izradu online kataloga će finansirati Vanjskotrgovinska komora BiH, a kompanije koje budu zastupljene sufinansirat će sa po 100,00 KM + PDV za predstavljanje na 2 strane u katalogu.

Pozivamo zainteresirane kompanije iz Bosne i Hercegovine da se prijave za učešće i dostave obavezne dokumente:

1. Prijavni obrazac za učešće u online katalogu – sa obavezno popunjenim svim rubrikama,
2. Tekst o kompaniji – do 10 rečenica,
2. Logotip firme u vektorskom formatu (EPS, AI, CDR) i
3. Najmanje 5 reprezentativnih fotografija različitih izložbenih proizvoda rezolucije najmanje 1024×768 pixela, na 300 dpi.

Popunjen prijavni obrazac sa pratećom dokumentacijom dostavlja se u elektronskoj formi na e-mail: nejira.mocevic@komorabih.ba.

Rok za dostavu prijave je četvrtak, 15. februar 2024. godine.

Napomena: Nakon dostavljenog zahtjeva za unos u katalog, kompanijama će se dostaviti predračun po kojem će se vršiti uplata kotizacije.

Za eventualna pitanja i dodatna pojašnjenja vezano za ovaj poziv, kontakt osoba u VTK/STK BiH je Nejira Močević, telefon: 033 566 203.

Prijavni obrazac

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se