+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv za učešće na seminaru „Profesionalna komunikacija i komunikacijske tehnike“

Datum objave: 19.01.2024 14:11

Poziv za učešće na seminaru „Profesionalna komunikacija i komunikacijske tehnike“

Privredna komora Unsko-sanskog kantona u saradnji s Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (VTK/STK BiH) organizira seminar „Profesionalna komunikacija i komunikacijske tehnike“.

Komunikacijske tehnike predstavljaju srž uspješnog poslovanja i ključni su faktor koji oblikuje odnose sa klijentima, partnerima i kolegama. Seminar prezentira važnost komunikacije i njeno integrisanje u poslovno okruženje te pokazuje primjenu efikasnih tehnika kako bi se postigli vrhunski rezultati. Motivacija i percepcija posebne su teme u razvoju efikasne poslovne komunikacije.

Radionica će biti održana u prostorijama Privredne komore Unsko-sanskog kantona:

U srijedu, 31. januara 2024. godine s početkom od 09.00 h
Privredna komora USK, Trg maršala Tita bb, Bihać

Seminar je namijenjen direktorima, poduzetnicima, menadžerima svih nivoa, zaposlenicima koji žele unaprijediti svoje znanje u oblasti profesionalne komunikacije s fokusom na percepciju i motivaciju.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 150,00 KM+PDV.

U cijenu kotizacije je uključeno:

Predavač je generalni director ICC-International Creativity Company Jasmin Hasančević, profesionalni komercijalni trener, konsultant za razvoj tržišta,korporativno upravljanje i upravljanje ljudskim resursima. Posjeduje tri EU certifikata (Francuska-Austrija-Slovenija) za komercijalne vještine, tehniku prodaje i upravljanje ljudskim resursima. U okviru ličnog poslovnog angažmana radio je na projektima razvoja nekoliko evropskih brendova. Održao je više od 600 ličnih seminara, a s kompanijom ICC više od 1000 poslovnih seminara. Predavač je na USAID, BusineesAcademy, CLPU-Sarajevo, Elite Academy Balkans, Nahla-akademija, WAMY-Sarajevo i VTK/STK BiH projektima.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće na seminaru u Bihaću, izvršite prijavu popunjavanjem  online prijavnog obrasca najkasnije do 30.1.2024. godine do 12.00 sati.

Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206 ili na mail: asim.krakovic@komorabih.ba.

Poziv

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se