+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Sajmovi i manifestacije   

Poziv za učešće na sajmu “INTERIO” – 38. Međunarodni sajam namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja, te prateće industrije

Datum objave: 10.02.2022 12:22

Poziv za učešće na sajmu “INTERIO” – 38. Međunarodni sajam namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja, te prateće industrije

INTERIO – 38. Međunarodni sajam namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja, te prateće industrije održat će se u Sarajevu od 17. do 20. marta 2022. godine, u Centru “Skenderija”.

Od 1978. godine, ovaj sajam je izvanredna prilika za privrednike da na jednom mjestu i u isto vrijeme prezentiraju proizvode i usluge, te direktno komuniciraju s domaćim i stranim stručnjacima, privrednicima, predstavnicima relevantnih institucija, medijima i krajnjim korisnicima, te se dodatno educiraju putem pratećeg stručno-edukativnog programa.
Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i uspješnoj realizaciji uz saradnju s brojnim domaćim i inostranim privrednicima (proizvođačima i distributerima), profesionalcima, komorama, udruženjima, ovaj sajam je poznat kao nezaobilazna privredna manifestacija u Bosni i Hercegovini.
U ovom vremenu velike neizvjesnosti, zbog pandemije COVID-19, sajam “INTERIO ’22” prateći aktualne potrebe i trendove dat će veću potporu privrednicima uz podršku i stručnu saradnju s dugogodišnjim partnerima: Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH, Privredna komora Federacije BiH, Udruženje arhitekata BiH, Agencija za oglašavanje i propagandu EventExpo (za Drvni klaster “Namještaj i drvo” -Sarajevo), Agencija za promociju i prodaju “Simperfect”.

Svi izlagači prijavom na sajmu “INTERIO ’22” ostvaruju priliku i za istovremeno promovisanje na online izdanju ovog sajma, koje će biti realizovano uz stručnu i promotivnu saradnju sa Agencijom “Simperfect”.

U prilogu dostavljamo prijavni materijal za izlaganje.

Za sve detaljnije informacije u cilju kvalitetne prezentacije na sajmu “INTERIO’22” slobodno kontaktirajte:
KJP Centar “Skenderija” d.o.o.
Sarajevsk Sajam
Amela Okan, project manager
tel/fax: ++ 387 33 226 612

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se