+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Sajmovi   

Poziv za učešće na Međunarodnom sajmu "Grapos - Expo 2022" u Gračanici

Datum objave: 27.04.2022 13:11

Poziv za učešće na Međunarodnom sajmu

Privredna komora Unsko-sanskog kantona poziva članice da se prijave za zajednički nastup privrede USK na Međunarodnom sajmu "Grapos - Expo 2022" koji će biti održan od 17. do 20. maja 2022. godine u Gračanici.

Privredna komora USK je osigurala besplatno učešće za svoje članice koje će učestvovati na sajmu.

Međunarodni sajam u Gračanici jedna je od najvažnijih sajamskih izložbi u Bosni i Hercegovini s preko 350 izlagača iz 10 država svijeta, a procijenjena sajamska posjeta je oko 30.000 posjetitelja, od čega oko 80% specijaliziranih posjetitelja – firmi i obrta.

Profil sajma Grapos Expo 2022. obuhvatit će sljedeće djelatnosti: obradu metala i proizvodnju proizvoda od metala, preradu drva, proizvodnju ambalaže od drva i plastike, preradu plastičnih masa, preradu gume, sektor građevinarstva, proizvodnju opreme za poljoprivredu, šumarstvo, hidrauliku i pneumatiku, izložbu starih i umjetničkih zanata, IT sektor, međunarodne izložbe u organizaciji obrtničkih i gospodarskih komora s prezentacijom svojih programskih aktivnosti i članova, uz održavanje velikog broja okruglih stolova, prezentacija i poslovnih susreta na samome sajmu.

Molimo Vas da nam do ponedjeljka, 09. 05. 2022.godine, javite ukoliko želite učestvovati na sajmu, prijavom na e-mail: pkusk@bih.net.ba

 

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se