+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Edukacije   

Poziv za učešće na konferenciji PIT Krajina 2023.

Datum objave: 25.08.2023 09:09

Poziv za učešće na konferenciji PIT Krajina 2023.

Pozivamo Vas da se prijavite za učešće na konferenciji PIT Krajina 2023. koja će se održati 21 i 22. septembra 2023 godine u Bihaću.

Konferencija će okupiti lidere, stručnjake i inovatore iz različitih sektora kako bi raspravljali o izazovima i mogućnostima ekonomske budućnosti krajinske regije.

Ovaj događaj pružit će priliku za inspirativne diskusije, umrežavanje i stvaranje partnerstava koja mogu doprinijeti daljnjem razvoju regije, posjetu uspješnim proizvodnim kompanijama kao i učenje od stručnjaka.

Eksperti i predavači će podijelit  svoja iskustva i znanja, dok će lideri proizvodnih kompanija govoriti o svojim iskustvima i prijedlozima za povećanje produktivnosti, usvajanju novih tehnologija, proširenju proizvodnje i što je jako važno o mjerama koje poduzimaju da zadrže svoje stručnjake i kvalificirane radnike.Očekuju nas panel diskusije o aktuelnim temama iz proizvodnog sektora i preporukama za unaprjeđenje konkurentnosti a time i bolje pozicije na međunarodnom tržištu.

Posebna pažnja će biti usmjerena prema partnerima i sponzorima konferencije, koji će imati svoje promo-kutke na marginama konferencije i na kojima će svi zainteresirani učesnici moći dobiti više informacija o proizvodima i uslugama tih kompanija.

Partneri konferencije su Grad Bihać, Razvojna agencija Grada Bihaća i Privredna komora USK.

Vidimo se u Bihaću u septembru na još jednom druženju najboljih u industriji.

Prijaviti se možete na sljedećem linku.

 

 

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se