+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Sajmovi   

Poziv za učešće na 49. međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije "Sajam šljive"

Datum objave: 04.07.2022 11:40

Poziv za učešće na 49. međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije

Privredna komora Unsko-sanskog kantona poziva članice da se prijave za zajednički nastup privrede USK na 49. međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije "Sajam šljive" koji će biti održan od 24. do 27. augusta 2022. godine u Gradačcu.

Privredna komora USK je osigurala besplatno učešće za svoje članice koje će učestvovati na sajmu.

“Sajam Šljive” nastavlja se sa ciljem obavljanja djelatnosti priređivanja sajma poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu, kao i drugih sajmova i izložbi, te za obavljanje djelatnosti promocije i međusobnog boljeg povezivanja poduzetništva Grada Gradačca i poduzetništva čitavog Tuzlanskog kantona, Federacije BiH i cijelog državnog prostora BiH kao i privrednih subjekata iz šireg prekograničnog okruženja.
Kroz organizaciju sajamske manifestacije i široko partnerstvo želi se pozitivno utjecati na privredni razvoj i stvaranje pozitivne poduzetničke klime, na povećanje konkurentnosti privrednog sektora, na bolje međusobno povezivanje privrednih subjekata, na intenziviranje promocije privrede, na privlačenje ulaganja, kao i na stvaranje jasne spoznaje o vlastitim (tradicionalnim i suvremenim) snagama i privrednim vrijednostima.

Molimo Vas da nam do ponedjeljka, 01. 08. 2022.godine, javite ukoliko želite učestvovati na sajmu, prijavom na e-mail: pkusk@bih.net.ba

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se