+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Sajmovi i manifestacije   

Poziv Grada Bosanska Krupa za dostavljanje plana organizacije manifestacija i događaja u 2024. godini

Datum objave: 11.01.2024 11:34

Poziv Grada Bosanska Krupa za dostavljanje plana organizacije manifestacija i događaja u 2024. godini

Pozivaju se javne ustanove, udruženja građana, kulturno-umjetnička društva, sportski kolektivi i sve ostale organizacije s područja grada Bosanska Krupa koje u 2024. godini planiraju organizovati manifestacije ili događaje, da bez obzira na njihov karakter dostave plan organizacije i u njemu obavezno navedu naziv, svrhu i cilj događaja, okvirni datum održavanja i potreban način podrške organa uprave, kako bi se podrška manifestacije mogla blagovremeno planirati i pripremiti.

Na osnovu pristiglih prijedloga i planova, Grad Bosanska Krupa će i ove godine izraditi promotivni letak sa svim kulturnim, tradicionalnim, sportskim, turističkim i zabavnim manifestacijama koje se tokom godine, od aprila do decembra, organizuju u gradu Bosanska Krupa.

Prijedlog manifestacije, odnosno plan organizacije, možete dostaviti popunjavanjem online obrasca na linku, dostavom informacije na email adresu: pr_obk@gradbosanskakrupa.ba ili direktno u Kabinet gradonačelnika najkasnije do 12. februara (ponedjeljak).

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se