+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv na sastanak na temu „Obavljanje djelatnosti cestovnog prijevoza kompanija registriranih u Bosni i Hercegovini – izazovi iz međunarodnog aspekta“

Datum objave: 16.12.2022 10:00

Poziv na sastanak na temu „Obavljanje djelatnosti cestovnog prijevoza kompanija registriranih u Bosni i Hercegovini – izazovi iz međunarodnog aspekta“

Privredna komora Unsko-sanskog kantona u suradnji sa Ministarstvom komunikacija i transporta Bosne i Hercegovine i Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine organizira sastanak sa privrednicima Unsko-Sanskog kantona na temu:

„Obavljanje djelatnosti cestovnog prijevoza kompanija registriranih
u Bosni i Hercegovini – izazovi iz međunarodnog aspekta“

Sastanak će se održati dana 23. 12. 2022. godine (petak) u konferencijskoj sali hotela „Safir“ , Bihaćkih branilaca 89, Bihać sa početkom u 10:00 sati, te Vas pozivamo da prisustvujete istom.

Prisutni privrednici sa područja Unsko-sanskog kantona će imati priliku da se na ovu temu, u kojoj će biti obuhvaćena i aktuelna pitanja koja se odnose na transportnu legislativu, granične prijelaze, proširenje Schengen zone i sl., informiraju kroz izlaganja: 


Molimo Vas da svoje učešće potvrdite do srijede, 21. 12. 2022. godine na mail: pkusk@bih.net.ba ili telefonskim pozivom na 037 316 350.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se