+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Edukacije   

Poziv na online info sesiju za javni poziv EU4AGRI

Datum objave: 21.10.2021 13:03

Poziv na online info sesiju za javni poziv EU4AGRI

U okviru projekata EU4AGRI, EU4AGRI-Recovery i EU4BusinessRecovery, koje finansira Evropska unija, 04. oktobra objavljen je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u Bosni i Hercegovini.U narednom periodu bit će održane dvije info sesije putem Facebook stranice EU4AGRI.

Prva info sesija bit će održana u petak, 22. oktobra od 11 sati putem putem Facebook Live videa i tom prilikom će svi zainteresirani moći saznati više o načinu prijave, kao i postaviti pitanja relevantna za ovaj javni poziv.Info sesije koje organizira projekat EU4AGRI putem svoje EU4AGRI Facebook stranice su jedine službene informativne sesije na kojima zainteresirani mogu dobiti tačne i relevantne informacije o tekućim javnim pozivima.

Projekat EU4AGRI ne podržava niti odobrava info sesije u vezi javnih poziva koje se organiziraju mimo službene Facebook stranice projekta. Projekat EU4AGRI ne odgovara za tačnost informacija koje se dobiju putem drugih kanala (info sesije drugih organizacija ili udruženja, edukacije, itd).

Više informacija o javnom pozivu pročitajte ovdje.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se