+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Edukacije   

Poziv na Međunarodnu konferenciju o održivom razvoju "Izgradimo održivu BiH"

Datum objave: 08.09.2023 13:00

Poziv na Međunarodnu konferenciju o održivom razvoju

ESGBH UZOD pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Federacije BiH gđe. Lidije Bradare i dopredsjednika Republike Srpske dr.Davora Pranjića, gradonačelnika Distrikta Brčko dr. Zijada Nešića te Federalnog ministarstva okoliša i turizma na čelu s ministricom dr.sc. Nasihom Pozder - kao predsjednicom Znanstvenog odbora konferencije, organizira međunarodnu konferenciju "IZGRADIMO ODRŽIVU BiH" koja će se održati:

19. i 20. oktobra 2023.
u Hotelu Hills Sarajevo. 

Konferenciju podržava International Institute for Climate Action. Obaveze koje dolaze kroz održivo izvještavanju (ESG) predstavljaju novost u poslovnom svijetu BiH. Eminentni stručnjaci iz EU koji uveliko implementiraju znanja u svojim zemljama ista stavljaju i nama na raspolaganje. Uz naše spoznaje o  Direktivi o korporativnom izvještavanju o održivosti (CSRD) i iskustvima kompanija koje primjenjuju ESG može zajedno učiniti iskorak i napraviti preduvjete za uvođenje Direktive (CSRD) u BH zakonodavstvo.

Uz održivo izvještavanje ponuditi ćemo cijeli niz inovativnih tehnika upravljanja okolišem. Posebno je interesanto upravljanje otpadom i nove tehnologije obrade odvojeno prikupljenog otpada koji je u BiH još uvijek na niskoj razini.

Nudimo Vam različite oblike suradnje na našem, ali možda i Vašem projektu koji nema alternativu u održivim upravljanjem okolišem u skladu s europskim normama.
Oblici suradnje su:
1. sudjelovanje u radu konferencije,
2. prezentiranje vaših dostignuća  u društveno prihvatljivom odnosu spram okoliša kroz znanstveni ili stručni rad (PP),
3. sponzorstvo uz predstavljanje tvrtke  kroz različite oblike reklame koje nudimo u  sponzorskim paketima.

Možemo dogovoriti i sastanak kako bi prezentirali naše promotivne pakete koje uz konferenciju nudimo. Pronađite svoje mjesto u našem zajedničkom eventu  u Sarajevu. Prijavu i više podataka  možete vidjeti na službenoj stranici konferencije PODRŽIMO ODRŽIVU BH  https://esgbh.com/

Prilog:
1.Poziv
2.Nacrt programa
3.Sponzorski paket

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se