+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv na besplatnu edukaciju i predstavljanje projekta "B2B platforma za online poslovne susrete i umrežavanje poduzetnica i žena u biznisu"

Datum objave: 10.11.2021 14:01

Poziv na besplatnu edukaciju i predstavljanje projekta

Privredna/Gospodarska komora FBiH poziva žene iz svijeta biznisa i poduzetnice na zvanično predstavljanje projekta "B2B platforma za online poslovne susrete i umrežavanje poduzetnica i žena u biznisu”, te besplatnu edukaciju na temu "Digitalni marketing u poslovanju malih i srednjih preduzeća”, koja će biti upriličena  18 i 19.11.2021. u hotelu Austria & Bosna, Ilidža.

U saradnji s Gender Centrom Vlade FBIH, Privredna/Gospodarska komora FBIH izradila je jedinstvenu B2B platformu koja  omogućava besplatno online predstavljanje biznisa poduzetnica i uspješnih  žena iz svijeta biznisa, njihovu veću vidljivost, ali prije svega platformu koja omogućava njihovo online umrežavanje - komuniciranje i online sastanke, a što je od krucijalnog značaja u osnaživanju žena. Istovremno B2B platforma omogućava niz korisnih informacija i savjeta, naročito informacija o javnim pozivima i grantovima domaćih i međunarodnih donatora.

U cilju što boljeg usvajanja znanja o primjeni alata za online poslovanje organizovana će biti i besplatna edukacija na temu "Digitalni marketing u poslovanju malih i srednjih preduzeća”.

Troškovi smještaja i hrane su obezbjeđeni.  

Obzirom na ograničen broj prijava i epidemiološke mjere, molimo sve zainteresirane da svoje prijave koje će sadržavati : ime i prezime, kontakt broj, email, mjesto, biznis kojim se bavite, te razlog prijave, pošalju na email adresu a.karahasan@kfbih.com najkasnije do ponedjeljka, 15.11.2021.


Za sva dodatna pitanja i informacije na raspolaganju je Anela Karahasan, Koordinatorica programa za ekonomsko osnaživanje žena na kontakt broju: +38733 566 333 ili email: a.karahasan@kfbih.com.

U prilogu poziva je agenda.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se