+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Sajmovi   

Poziv kompanijama iz automobilske industrije za učešće na sajmu IZB2022, Wolfsburg, SR Njemačka

Datum objave: 12.07.2022 11:43

Poziv kompanijama iz automobilske industrije za učešće na sajmu IZB2022, Wolfsburg, SR Njemačka

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH obavještava sve privredne subjekte iz sektora automobilske industrije da je i ove godine izvršila zakup štandovskog prostora za izlaganje na sajmu automobilske industrije IZB2022, koji se održava u periodu od 11. do 13. oktobra 2022.godine u Wolfsburgu, SR Njemačka.

IZB sajam svake dvije godine organizuje Volkswagen AG za svoje dobavljače, ali i kompanije koje žele da dobiju status dobavljača. Na zvaničnoj stranici IZB2022 sajma https://www.izb-online.com/en/index.html, svoje učešće do trenutka objave ovog poziva, prijavilo je već oko 800 svjetskih kompanija. Na posljednjem sajmu IZB2018 svoja dostignuća je predstavilo preko 838 izlagača iz preko 35 zemalja cijelog svijeta, dok sajam je posjetilo preko 50.000 profilisanih predstavnika automobilske industrije. Ovaj sajam izvanredna je prilika za umrežavanje i predstavljanje poslovnih aktivnosti i noviteta kompanija iz automobilske industrije.

U suradnji sa WOLFSBURG AG, Privredna/Gospodarska komora FBiH obezbjedila je predstavljanje 4 – 6 bosanskohercegovačkih kompanija, na zajedničkom štandu, ukupne površine 49 m2.  

Uzimajući u obzir značaj i potencijal automobilske industrije BIH, ali i troškove kompanija u pripremi i organizaciji sajamskih aktivnosti naročito u ovim izazovnim vremenima, Privredna/Gospodarska komora FBIH osigurala je određeni iznos učešća u troškovima zakupa i opremanja štandovskog  prostora. Bitno za istaći je da preostali trošak izlaganja, zajednički snose kompanije u ovisnosti od ukupnog broja prijavljenih kompanija.

Obzirom na sve pripreme koje je potrebno pravovremeno uraditi i najavit organizatoru u Wolfsburgu, SR Njemačka, zainteresirane bosanskohercegovačke kompanije potrebno je da se prijave najkasnije do 22.07.2022. godine na dolje navedeni kontakt.


Više informacija u vezi sajma, učešća i prijave na sajmu IZB2022, možete dobiti pozivom na broj telefona: +387 33 566 308, kontakt osoba Armin Hodžić, Koordinator razvoja automobilske industrije BiH ili putem e-maila: a.hodzic@kfbih.com.  

Prethodne impresije učešća bosanskohercegovačkih kompanija na IZB sajmu možete pogledati na:

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se