+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Održana posljednja sesija u sklopu programa "Mladi lideri Unsko-sanskog kantona"

Datum objave: 07.07.2021 14:20

Održana posljednja sesija u sklopu programa

Prezentacijama administrativnog uređenja Unsko-sanskog kantona i Grada Bihaća, te osnovnih historijskih, privrednih i ostalih značajki kantona i grada Bihaća učesnici su se upoznali s radom i zadacima lokalnih i kantonalnih ustanova.

Prezentaciju ustroja i funkcioniranja Vlade Unsko-sanskog kantona je održao Aladin Ćerimović, savjetnik premijera. U svom izlaganju je poseban naglasak stavio na Ministarstvo privrede, odnosno programe i projekte koje ovo ministarstvo provodi.

U Gradu Bihaću polaznike je pozdravio gradonačelnik Šuhret Fazlić, dok su prezentaciju potencijala i projekata grada, te diskusiju s polaznicima održali Nijaz Lipovača, savjetnik gradonačelnika i Vildana Zulić, pomoćnik gradonačelnika.

Današnja sesija je posljednja u nizu u okviru programa "Novi lideri Unsko-sanskog kantona" koji organizira Privredna komora Unsko-sanskog kantona u suradnji s Kongresom Bošnjaka Sjeverne Amerike i Privrednom komorom Naples Florida iz Sjedinjenih Američkih Država, a podržava USAID projekt "Diaspora Invest".

Kao završni događaj programa će se održati podjela certifikata o učešću polaznicima, te prigodno druženje svih učesnika u programu.

Title
Title
Title
Title

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se