+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Održana 1. sesija drugog ciklusa programa "Novi lideri Unsko-sanskog kantona"

Datum objave: 10.05.2022 15:00

Održana 1. sesija drugog ciklusa programa

Danas je u Privrednoj komori Unsko-sanskog kantona započela realizacija drugog ciklusa programa "Novi lideri Unsko-sanskog kantona".

1. sesija se održala na temu "Podrška privredi", te su se polaznici programa  upoznali sa radom, organizacijom i projektima Privredne komore USK i Razvojne agencije USK.
Predavači su bili Enes Ružnić, predsjednik Privredne komore USK i Lorena Felić, šefica Odjela za kreaciju i implementaciju projekta Razvojne agencije USK.

Program organizira Privredna komora Unsko-sanskog kantona u suradnji sa Kongresom Bošnjaka Sjeverne Amerike i Privrednom komorom Naples Florida iz Sjedinjenih Američkih Država.

Program se realizira u suradnji sa sljedećim istaknutim institucijama i organizacijama Unsko-sanskog kantona: Vlada USK, Grad Bihać, Razvojna agencija USK, Kulturni centar Bihać, Muzej USK i firma IDK Studio d.o.o. Bihać.

Polaznici programa će se u četiri dnevne sesije upoznati sa organizacijom, poslovanjem i funkcioniranjem navedenih institucija, te će im biti predstavljeni projekti i mogućnosti zajedničke suradnje.

Glavni cilj programa je uspostavljanje jake lokalne mreže između svih učesnika programa i ostvarivanje suradnje za dobrobit cijele zajednice.

Sljedeća sesija se održava u utorak, 17. 05. 2022. godine na temu "IT sektor" a predstavit će se firma IDK Studio d.o.o. Bihać.

Title
Title
Title

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se