+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Obavijest za polaznike - Počinje usavršavanje predsjednika i članova nadzornih odbora i uprava privrednih društava sa učešćem državnog kapitala

Datum objave: 17.11.2020 08:36

Obavijest za polaznike - Počinje usavršavanje predsjednika i članova nadzornih odbora i uprava privrednih društava sa učešćem državnog kapitala

Obavještavamo Vas da će

u petak, 20.11.2020. godine u Sarajevu

početi usavršavanje, prema Uredbi Vlade FBiH o usavršavanju predsjednika i članova nadzornih odbora i uprava privrednih društava sa učešćem državnog kapitala (''Službene novine F BiH'', br. 71/09, 33/10, 23/11, 83/11, 2/13, 80/13, 48/15, 60/16 i 88/17).

Zbog specifičnih okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa, predavanja u sklopu ovog ciklusa usavršavanja bit će organizovana online putem platforme Zoom. Polaznicima usavršavanja će za praćenje online predavanja biti potreban uređaj sa pristupom internetu (računar, mobitel ili tablet), a link za pristup predavanjima bit će dostavljen potvrđenim učesnicima blagovremeno.

U prilogu dostavljamo:

1. Obavještenje o usavršavanju (br. 01-01.1-821-1-1/20 od 06.11.2020. god.)

2. Izjavu.

Kako biste potvrdili svoje učešće u ovom ciklusu usavršavanja, molimo da najkasnije do 16.11.2020. godine dostavite popunjenu Izjavu putem e-maila (na adresu: a.handzic@kfbih.com) ili faxa (na broj: 033/217-783). Ukoliko ste ranije dostavili izjavu o učešću, dovoljno je da učešće potvrdite na gorenavedenu e-mail adresu, do naznačenog roka.

Informacije u vezi uplate naknade za usavršavanje (880,00 KM po polazniku) bit će Vam dostavljene po isteku roka za dostavljanje izjava.

Obavijest

Izjava

Upute za uplatu

UPUTE ZA PRISTUP PREDAVANJIMA:

Ispod Vam dostavljamo link putem kojeg ćete pristupati predavanjima u sklopu usavršavanja članova NO i uprava:

https://zoom.us/j/91016841372?pwd=TEdjQmlFL0h1ZzlkSzZlSVJVa2M2Zz09

Meeting ID: 910 1684 1372

Passcode: edu2020

Planiramo koristiti isti link za sve termine predavanja.

Da biste mogli pratiti predavanja, potrebno je prije svega da na računar, tablet ili telefon koji ćete koristiti instalirate Zoom aplikaciju (ukoliko to niste učinili ranije). Zoom aplikaciju možete preuzeti klikom na link iznad. Ukoliko aplikaciju instalirate na računar, download aplikacije Zoom bi se trebao pokrenuti automatski, klikom na link. Potom trebate otvoriti file koji ste downloadovali na računar i instalirati aplikaciju. Ako aplikaciju instalirate na tablet ili telefon, nakon što se otvori link iznad, kliknite na opciju "Download from Google Play" ili "Download from App Store", u zavisnosti od Vašeg uređaja.

Savjetujemo Vam da aplikaciju ugradite na Vaš uređaj najmanje dan prije prvog predavanja, kako bi sve bilo spremno i kako biste se upoznali sa aplikacijom.

Na dan i u terminu održavanja predavanja, potrebno je da ponovo kliknete na link iznad. Ako koristite računar, otvorit će Vam se internet browser i bit će potrebno da kliknete “lauch meeting” da bi se otvorila Zoom aplikacija. Na mobilnim uređajima trebate izabrati da link otvorite putem Zoom-a, ukoliko Vam se ponudi ta opcija. Zatim unesite Vaše ime i prezime da biste se pridružili predavanju. Ukoliko Vam aplikacija Zoom nekim slučajem bude tražila da unesete ID sastanka i šifru, te podatke imate iznad kod linka.

Potrebno je također da Zoom aplikaciji omogućite pristup kameri i audiju Vašeg uređaja kad to bude traženo od Vas. Obično to znači da prilikom uključenja na predavanje trebate kliknuti opciju "Join with Video" te "Join with Computer Audio" ili "Call via Device Audio". Detaljnije upute vezano za korištenje kamere i audija tokom predavanja te način postavljanja pitanja nalaze se u priloženom uputstvu.

Prilikom uključenja na predavanje, prvo ćete biti smješteni u Čekaonicu (Waiting room). Molimo Vas da u čekaonici sačekate par minuta, dok Vam administrator na odobri pristup predavanju.

Ukoliko budete imali problema kod pristupanja na dan predavanja ili Vam bude potrebna pomoć kod instalacije aplikacije, molimO Vas da kontaktirate broj 061 809 351.

Uputstvo webinari
 

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se