+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Predstavljeni investicijski projekti Unsko-sanskog kantona

Datum objave: 01.06.2022 20:50

Predstavljeni investicijski projekti Unsko-sanskog kantona

Danas je u Karlovcu svečano otvorena manifestacija ProjektiKA – Dan razvojnih projekata Karlovačke županije na kojoj su predstavljeni i investicijski projekti Unsko-sanskog kantona. ProjektiKA je bijenalna manifestacija, a cilj joj je predstavljanje javnosti najznačajnijih projekata poduzetnika, gradova i općina i institucija Karlovačke županije, ali i njezinih partnera iz RH i regije.

Na poziv HGK ŽK Karlovac, Privredna komora USK je i ove godine, uz pomoć partnera iz Razvojne agencije USK, prezentirala investicijske projekte Unsko-sanskog kantona na manifestaciji ProjektiKa.

Delegaciju Unsko-sanskog kantona na manifestaciji i pratećem stručnom programu su činili ministrica privrede USK Samra Mehić, predsjednik Privredne komore USK Enes Ružnić i šefica Odjela za kreaciju i implementaciju projekata Lorena Felić.

Na manifestaciji je predstavljeno oko 70 projekata, a bilo je to i mjesto susreta za razmjenu ideja i inicijativa, sklapanje partnerstava, prezentaciju vlastitih projekata i za uključivanje u projekte drugih. Izložbu je pratio i zanimljiv stručni program na aktualnu temu Zelena energija – izazov ili prilika, koji je pokušao odgovoriti na neka od pitanja kako pripremiti i financirati projekte u obnovljive izvore energije.

Manifestaciju organizira Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Karlovac u suradnji s Gradom Karlovcem i Karlovačkom županijom.

Katalog projekata

Title
Title
Title

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se