+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Ministarstvo privrede USK podržalo projekat Privredne komore USK "Akademija ženskog poduzetništva"

Datum objave: 11.08.2023 14:12

Ministarstvo privrede USK podržalo projekat Privredne komore USK

Ministrica privrede USK Samra Mehić i predsjednica Privredne komore USK Sanela Sabljaković potpisale su Ugovor o dodjeli sredstava za sufinansiranje projekta „Akademija ženskog poduzetništva”.
Ministarstvo privrede je i ove godine prepoznalo značaj ovog projekta, koji se održava treću godinu zaredom u organizaciji Privredne komore USK, te bilježi značajan interes kod žena poduzetnica.

Akademija ženskog poduzetništva je namijenjena već zaposlenim ženama i vlasnicama firmi, koje koje žele da napreduju na ličnom i poslovnom planu.
Akademijom je predviđeno da se tokom perioda od 2 mjeseca, sa posebno osmišljenim programom edukacije za top menadžment, educiraju poslovne žene kako bi se unaprijedile njihove liderske i menadžerske sposobnosti.
Cilj obuke je osnažiti žene poduzetnice, naučiti iste stilovima liderstva, unaprijediti znanja iz oblasti komunikacija, prezentacije, rukovođenja i strateškog upravljanja.

Prijave za Akademiju su otvorene do petka, 18. augusta 2023. godine. Kako se radi o ograničenom broju mjesta, pozivamo kandidatkinje da se prijave što prije, kako bi osigurale svoje mjesto.
Prijavu i dodatne informacije možete preuzeti na sljedećem linku.

Title

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se