+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Projekti   

Javni poziv za učešće u programu savjetodavne i finansijske podrške razvoju poduzetništva

Datum objave: 28.07.2023 14:30

Javni poziv za učešće u programu savjetodavne i finansijske podrške razvoju poduzetništva

Grad Bihać poziva sve zainteresirane nezaposlene osobe koje žele pokrenuti vlastiti posao da se prijave na sudjelovanje u programu podrške razvoju poduzetništva. Program podrške provode partneri u okviru projekta "Aktivacija i integracija nezaposlenih osoba na tržištu rada u Unsko-sanskom kantonu", koji se provodi u sklopu projekta "Podrška Europske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje - Faza II", koji financira Europska unija, a provodi Međunarodna organizacija rada.

Javni poziv je usmjeren prema nezaposlenim osobama na području Grada Bihaća koje žele pokrenuti i registrirati obrt, srodnu djelatnost i turističku djelatnost na području Grada Bihaća (izuzev trgovačkih i ugostiteljskih djelatnosti), uz financijsku i savjetodavnu podršku navedenog partnerstva.

Financijska podrška za pojedinačni poslovni poduhvat može iznositi maksimalno do 9.779,15 KM, ovisno o složenosti poslovne ideje.

Cijelokupan tekst javnog poziva, kao i dokumenti potrebni za prijavu nalaze se u prilogu:

  1. Javni poziv za učešće u programu savjetodavne i finansijske podrške razvoju poduzetništva broj 01-04-3941 od 20.07.2023. godine,
  2. Pravilnik o kriterijima za odabir korisnika i načinu podrške za početak i razoj poslovanja broj 01-04-3942 od 13.07.2023. godine,
  3. Prijavni obrazac za poslovne ideje i
  4. Izjava o spremnosti ulaganja vlastitih sredstava.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se