+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Glossa-centar Bihać nova članica Privredne komore USK

Datum objave: 15.01.2024 14:48

Glossa-centar Bihać nova članica Privredne komore USK

Glossa-centar osnovan je 2011. godine u i danas broji mrežu poslovnica širom regiona kao i različitost djelatnosti i programa koje sprovodi. Ideja koja nas sve ujedinjuje je da budemo primjer promjene u obrazovanju koju želimo da kreiramo.

Vođeni filozofijom da Centar za njemački jezik obuhvata sve edukativne, kulturne, zabavne i ostale sadržaje i usluge koje se mogu dovesti u vezu sa njemačkim jezikom, pružamo širok spektar različitih usluga, te raznovrstan obrazovni i kulturni program.

Učenje njemačkog jezika u Glossa-centru ne prestaje nakon završenog kursa njemačkog jezika. 

S obzirom na proces učenja jezika i potrebu da se znanje vremenom nadograđuje, Glossa-centar Vam i nakon završenog kursa stoji na raspolaganju – od konsultacija sa našim predavačima certifikovanim Goethe-ispitivačima, preko preporuka za nova nastavna sredstva do razmjene korisnih resursa za učenje i posjete naših besplatnih dodatnih aktivnosti.

Upisi na naše kurseve za odrasle, djecu i omladinu su u toku. U našoj ponudi su i specijalizirani kursevi za pravna lica. Posjetite nas u našim prostorijama na adresi: Sarajevska 8, Bihać ili nas pozovite na broj 066 581 281.

E-Mail: bihac@glossa.ba

Web: https://glossacentar.com/

Facebook: https://www.facebook.com/glossabihac/

Posvećeni smo cjeloživotnom sticanju znanja i razvoju potencijala. Stvaramo inovacije i unapređujemo procese učenja u korak s vremenom.

Kreiramo rješenja koja su odgovor na izazove savremenog obrazovanja.

Title

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se