+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Projekti   

EU4Business Recovery-Javni poziv za prijavu interesa za ublažavanje utjecaja krize COVID-19 na MSP u drvnoj i metalnoj industriji

Datum objave: 30.12.2021 11:24

EU4Business Recovery-Javni poziv za prijavu interesa za ublažavanje utjecaja krize COVID-19 na MSP u drvnoj i metalnoj industriji

EU4Business Recovery Projekat objavio je Javni poziv za prijavu interesa za ublažavanje utjecaja krize COVID-19 na mala i srednja preduzeća u metalnoj i drvnoj industriji.

Cilj projekta je pružanje podrške Bosni i Hercegovini u ublažavanju ekonomskih utjecaja izazvanih pandemijom COVID-19. Specifični cilj projekta EU4BusinessRecovery je pružanje podrške preduzećima u sektorima prerade metala, prerade drveta, poljoprivredno-prehrambenoj industriji, sektoru tekstila/odjeće/kože/obuće i turizma, kako bi se osigurao kontinuitet poslovanja uprkos negativnim efektima COVID-19 kao i pokretanje inovativnih startupa u odgovoru na krizu izazvanu pandemijom COVID-19.

Projekt EU4BusinessRecovery zajednički finansiraju Evropska unija i Ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke, a realiziraju ga Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) i Međunarodna organizacija rada (ILO). Sveukupno trajanje projekta je 30 mjeseci, počevši od 01.01.2021. do 30.06.2023. godine.

Link za apliciranje je: www.eu4business.core-enigma.com, a krajnji rok za apliciranje je 31.01. 2022 do 16.00 sati.

Prilog:

Drvna industrija: Smjernice za aplikante; Indukativna lista aktivnosti; Korisnički priručnik 

Metalna industrija: Smjernice za aplikante; Indukativna lista aktivnosti, Korisnički priručnik

Promotivni letak

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se