+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Projekti   

USAID WHAM - Novi javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava

Datum objave: 13.11.2020 17:24

USAID WHAM - Novi javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava

Projekat razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima (WHAM) Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID-a) poziva sve zainteresovane i kvalifikovane organizacije da dostave svoje projektne prijedloge za podršku putem bespovratnih sredstava kako je detaljnije navedeno u nastavku.

Datum izdavanja: 13-11-2020.
Datum zatvaranja: 11-12-2020.

Ukupni iznos potencijalnih dodijeljenih sredstava: USD 250.000
Procijenjeni broj dodijeljenih ugovora: 8
Maksimalni iznos po ugovoru: USD 70.000

WHAM je objavio javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za podršku trening centrima koji rade obuku malih i srednjih preduzeća iz sektora metala, drveta, tekstila/obuće ili IKT-a orijentisanih prema proširenju proizvodnih kapaciteta, dostizanju novih tržišta i otvaranja novih radnih mjesta.

Objavljeni javni poziv je fokusiran na osposobljavanje radne snage.

Za kompletnu dokumentaciju posjetite web stranicu http://www.whambih.org/. Ukoliko želite da saznate više informacija o ovom javnom pozivu, možete prisustvovati online webinaru koji organizujemo sa ciljem da vam predstavimo javni poziv i odgovorimo na vaša pitanja.

Webinar prezentacijama možete pristupiti:

Pridruži se webinaru ponedjeljak 23.11. u 11:00

Pridruži se webinaru četvrtak 3.12. u 10:00

Ako želite da vam održimo predstavljanje javnog poziva samo za vas, molimo vas da stupite u kontakt sa nama putem whamgrants@iesc.org emaila. Mi ćemo vas kontaktirati i organizovati individualno predstavljanje i odgovoriti na pitanja koja imate.

Rok za dostavu aplikacija je 18:00 časova po lokalnom vremenu 11.12.2020. godine.

Mi podstičemo zainteresovane organizacije da pošalju svoju aplikaciju što prije. Sva eventualna pitanja o procesu i proceduri prijave molimo da pošaljete putem emaila na whamgrants@iesc.org.

Download links:

1 Grant Application Form_Template, 2a Grant Budget Form Template, 2b Monthly Budget Breakout Form Template, 2c Grant Budget Notes Template, 2d Grant Budget Forms Instructions, 3a Indicators Template, 3b Indicators Example, 4 Environmental Review_Template

RFA - Workforce development WHAM-AID-168-LA-17-00012

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se