+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

RTV USK i Kantonalna bolnica domaćini 4. sesije programa "Novi lideri Unsko-sanskog kantona"

Datum objave: 30.06.2021 14:03

RTV USK i Kantonalna bolnica domaćini 4. sesije programa

U okviru projekta "Novi lideri Unsko-sanskog kantona", koji provodi Privredna komora USK, održana je četvrta sesija prilikom koje su prezentirane Kantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubijankić" i Radio-televizija USK.

Polaznike je u Kantonalnoj bolnici dočekao Almir Kovačević, načelnik kabineta direktora bolnice. Nakon kratkog obilaska bolničkog kompleksa, održana je prezentacija ustroja i aktivnosti, te realiziranih i planiranih projekata ove ustanove.

Prezentaciju Radio-televizije USK je održala direktorica Irma Pašić. Govorila je o počecima i razvoju ove medijske kuće kroz godine, a od realiziranih projekata je poseban naglasak stavila na "Kupujmo domaće, gradimo BiH", projekat koji realiziraju već petu godinu zaredom. Nakon prezentacije, polaznici su imali priliku da se šetnjom kroz urede upoznaju sa funkcioniranjem i zaposlenicima ove medijske kuće.

Podsjetimo, program organizira Privredna komora Unsko-sanskog kantona u suradnji s Kongresom Bošnjaka Sjeverne Amerike i Privrednom komorom Naples Florida iz Sjedinjenih Američkih Država, a podržava USAID projekt "Diaspora Invest".

Sljedeća, završna sesija će se održati u utorak, 06. 07. 2021. godine na temu "Vlada i lokalna samouprava" a predstavit će se Vlada Unsko-sanskog kantona i Grad Bihać.

U nastavku možete pogledati video prilog Radio-televizije USK.

Title
Title
Title
Title
Title
Title

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se