+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Edukacije   

Prezentacija na temu “Identifikacija potencijalnih projekata javno-privatnog partnerstva (JPP) u USK"

Datum objave: 01.09.2020 08:22

Prezentacija na temu “Identifikacija potencijalnih projekata javno-privatnog partnerstva (JPP) u USK

Datum održavanja: 09. 09. 2020. godine u 10.00 sati 

Mjesto održavanja: Sala Skupštine USK

Rok prijave: 07. 09. 2020. godine


Uzimajući u obzir da je donesen novi regulatorni okvir za javno-privatno partnerstvo u Unsko-sanskom kantonu, te da ovaj model udruživanja javnog i privatnog sektora privlači sve veću pažnju kako institucija tako i poslovnog sektora, Ministarstvo privrede Unsko-sanskog kantona upućuje poziv predstavnicima privatnog i javnog sektora sa područja Unsko-sanskog kantona da prisustvuju prezentaciji na temu “Identifikacija potencijalnih projekata javno-privatnog partnerstva (JPP) u USK".

Prezentacija će se održati u srijedu, 09. septembra 2020. godine, u sali Skupštine Unsko-sanskog kantona sa početkom u 10 sati.

Prezentaciju će održati članovi Koordinacionog tijela za implementaciju Zakona o javno-privatnom partnerstvu uz podršku predstavnika UNDP-a.

NAPOMENA: Zbog postojeće zdravstveno-epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom COVID19, registracija učesnika je obavezna putem prijavnog obrazca, koji se dostavlja lično u prostorije Ministarstva ili putem maila: privreda@vladausk.ba, najkasnije do 7.9.2020. godine. U slučaju prijave većeg broja učesnika može doći do promjene mjesta održavanja, o čemu će učesnici blagovremeno biti informisani putem web stranice Vlade Unsko-sanskog kantona.

Prilog:

1. Dnevni red
2. Obrazac za prijavu

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se