+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv za učešće u manifestaciji „Kupujmo domaće - Gradimo BiH“ i „Kupujmo domaće - Posjećujmo lokalno“

Datum objave: 18.05.2021 14:28

Poziv za učešće u manifestaciji „Kupujmo domaće - Gradimo BiH“ i „Kupujmo domaće - Posjećujmo lokalno“

Privredna komora Federacije Bosne i Hercegovine u suorganizaciji sa Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona, a u okviru projekta „KUPUJMO DOMAĆE - GRADIMO BIH“ i „KUPUJMO DOMAĆE - POSJEĆUJMO LOKALNO“, organizira manifestaciju izložbeno-prodajnog karaktera, koja će se održati u srijedu, 09. 06. 2021. godine u Bihaću.

Manifestacija će se održati na u vremenskom periodu od 09.00h do 18.00h, na Gelenderima (Gradski park), gdje će biti postavljeni štandovi za prijavljene poslovne subjekte i obrte.

Pozivamo zainteresovane privrednike i obrtnike da se prijave za učešće na ovoj manifestaciji i predstave svoje proizvode i usluge. Učešće je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

Cilj ove akcije je podizanje svijesti građana o kupovini domaćih proizvoda i usluga, a samim tim i povećanje konkurentnosti domaćih proizvoda i očuvanja BH identeta.

Izvršni realizator akcije je Privredna komora Unsko-sanskog kantona sa svojim članicama.

Molimo sve zainteresirane da se što prije dostave svoje prijave u Privrednu komoru Unsko-sanskog kantona, kontakt osoba: Nejra Talić na telefon: 061-158-608 ili mail: nejratalic@pkusk.com najkasnije do 31. 05. 2021. godine, kako bi što kvalitetnije mogli organizirati i realizirati ovu akciju.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se