+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Edukacije   

Poziv za seminar “Intelektualno vlasništvo za privredne subjekte”

Datum objave: 22.02.2019 10:03

Poziv za seminar “Intelektualno vlasništvo za privredne subjekte”

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju u saradnji sa Institutom za intelektualno vlasništvo Bosne i Hecegovine organizira seminar na temu “Intelektualno vlasništvo za privredne subjekte” koji se održava 27.02.2019. godine sa početkom u 11:00 u prostorijama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Intelektualno vlasništvo je „neopipljiva“ imovina, ali vrlo često najvrijednija imovina kompanije koju je potrebno kontinuirano unaprijeđivati, ali i zakonski zaštititi od potencijalnih zloupotreba. Imajući u vidu značaj intelektualnog vlasništva u današnjem poslovnom okruženju kao i potrebu podizanja svijesti o potrebi zaštite istog, seminar će se fokusirati na četiri tematske cjeline, odnosno patente, žigove, industrijski dizajn i geografske oznake. Učesnici obuke će imati priliku da učestvuju u diskusiji sa ekspertima u predmetnim oblastima, kako bi unaprijedili svoja znanja i vještine u području intelektualnog vlasništva.

Seminar je namjenjen privrednim subjektima, organizacijama za podršku biznisu kao i onima koji su profesionalno zainteresirani za ovu problematiku.

Učešće na seminaru je besplatno.

Molimo zainteresovane da svoje prijave dostave do 25.02.2019. godine do 16:00 na email adresu: edukacija@komorabih.ba. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

Poziv
Program
Prijavni obrazac

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se