+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Članice   

Meggle neće seliti iz R Hrvatske u BiH jer ovdje već imaju proizvodnju

Datum objave: 21.08.2020 11:59

Meggle neće seliti iz R Hrvatske u BiH jer ovdje već imaju proizvodnju

MEGGLE Grupa prisutna je na sedam tržišta u Europskoj Uniji i zemljama regije te na svakom tržištu razvija zaseban i održiv model poslovanja.

"Nažalost, u Hrvatskoj to unatoč stalnim naporima i velikim ulaganjima nije bilo moguće postići. Proizvodnja iz Hrvatske neće se seliti u BiH, a ni u Srbiju jer obje zemlje već dugi niz godina imaju vlastitu proizvodnju, prilagođenu najprije domaćem, a onda i izvoznom tržištu", potvrđeno je danas iz ove kompanije.

MEGGLE BIH je prepoznat kao lider u mliječnoj industriji, posebice u kategorijama koje samostalno proizvodi u bihaćkoj mljekari, te trenutno ima 212 zaposlenika i oko 1.800 kooperanata.

"Već dugi niz godina na BiH tržištu, a posebice nakon pokretanja vlastite proizvodnje, MEGGLE je sinonim za kvalitetu, sigurnost i povjerenje te razvija neovisni poslovni plan s ciljem jačanja tržišnih pozicija i daljnjeg razvoja poslovanja na održivim osnovama", ističu iz kompanije.

Domaća proizvodnja, liderska pozicija i godine uspješnog poslovanja MEGGLE BiH čine jednim od najpoželjnijih poslodavaca i poslovnih partnera na domaćem tržištu.

Meggle Grupa je i na svim drugim tržištima na kojima posluje odgovoran i korektan poslodavac, pouzdan i odgovoran poslovni partner i član zajednice.

 

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se