Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

Privredna komora USK organizira 16. Međunarodni sajam  ekologije – EKOBIS 2018,  koji će se održati u Bihaću od 13. do 15.09.2018. godine.

Više od desetljeća MEĐUNARODNI SAJAM EKOLOGIJE- EKOBIS je najpoznatija i najposjećenija privredna i ekološka manifestacija u široj regiji. Ovaj status EKOBIS održava kreiranjem pozitivnog poslovnog ambijenta, kroz visoke usluge poslovnog umrežavanja izlagača i posjetitelja, ali i organizacijom svih drugih sadržaja i poslovnih događanja prilagođenih potrebama i željama izlagača.

U proteklih 15 godina  na ovom sajmu  se predstavilo više od 3000 izlagača iz 18 zemalja, a sajam  je posjetilo preko 200 000 posjetitelja. Ovim brojkama svakako treba dodati i preko 500 uspješno realiziranih pratećih sadržaja. Osim toga, sva sajamska događanja prate najznačajnije medijske kuće u regiji.

Sve ovo su dobri argumenti da Vas pozovemo da na vrijeme rezervirate Vaš izložbeni prostor, ali i da prijavite aktivnosti vezane za prateće sadržaje (promocije, prezentacije, degustacije, okrugle stolove i ostale sadržaje).

Organizator Međunarodnog sajma ekologije – EKOBIS  je Privredna komora Unsko-sanskog kantona. Ona  je nevladina, neprofitna asocijacija privrede Unsko-sanskog kantona, čiji se  korijeni  vežu za početak druge polovine dvadesetog stoljeća

Kao vodeće privredna asocijacija na Unsko-sanskom kantonu, PK USK zastupa interese poslovne zajednice u odnosima sa zakonodavnom i izvršnom vlasti, promovira i povezuje privredu Unsko-sanskog kantona s domaćim i međunarodnim poslovnim okruženjem,  potiče poduzetništvo, strana ulaganja, uvođenje standarda kvaliteta i zaštite okoliša, educira i informira članstvo o aktuelnim privrednim kretanjima  te podiže sveukupni nivo spremnosti privrede USK za pristup Evropskoj Uniji.

Način i principi rada u PK USK u potpunosti odgovaraju principima koje se provode od strane privrednih komora u drugim državama regiona i Evropske Unije. Privredna komora USK razvila je suradnju s mnogim komoroma i drugim poslovnim institucijama u širem okruženju i do  danas je  potpisala preko 30 ugovora o suradnji s BiH i Evropskim privrednim komorama.