+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga partnerstva.

Stolarkomerc doo Velika Kladuša nova članica Privredne komore USK

Stolarkomerc doo Velika Kladuša je nova članica Privredne komore USK.

Stolarkomerc doo Velika Kladuša nova članica Privredne komore USK

Firma je u vlasništvu porodice Kendić. Osnovana je 1987. godine kao zanatska radnja. Uz stalnu tendenciju i rast firma se spezijalizirala za proizvodnju unutarnje stolarije. Stolarkomerc d.o.o. se nalazi u Velikoj Kladuši, a blizina granice omogućuje lakše i brže plasiranje proizvoda na ino-tržište.

Posluju sa menadžmentom i stručnim kadrom iz oblasti drvnih tehnologija. Firma posjeduje vlastiti prostor i pogon za proizvodnju unutarnje stolarije. Proizvode sobna (unutarnja) vrata, vrata sa staklom, klizna vrata sa kazetom i bez kazete, dvokrilna sobna vrata i ulazna vrata za stanove. Pogon je podijeljen na furnir program vrata, CPL program i RAL program (bijela vrata i ostale boje).

Misija firme je povećanje produktivnosti svih proizvodnih jedinica, unaprjeđenje strojnog parka kao i podizanje sposobnosti svih uposlenika i njihove kvalifikacije. Poslovanje firme ovisi o, prije svega, zadovoljstvu kupca stoga nastoje razumjeti sadašnje i buduće potrebe kupaca, ispunjavati njihove zahtjeve i nadmašiti njihova očekivanja.

Katalog

Više infromacija možete pronaći na web stranici http://www.stolarkomerc.com

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se