+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga partnerstva.

BETON-GAL d.o.o. Sanski Most nova članica Privredne komore Unsko-sanskog kantona

BETON-GAL d.o.o. Sanski Most nova članica Privredne komore Unsko-sanskog kantona

BETON-GAL se bavi proizvodnjom, prodajom, savjetovanjem i ugradnjom betonske galaterije, proizvoda i objekata od betona.

Firma posluje od 1999 godine, osnivač i vlasnik firme je Besim Hrnić, inženjer tehnologije i građevinskih materijala. BETON-GAL sa sjedištem u Sanskom Mostu ima automatizovanu mašinsku proizvodnju presovanih proizvoda od betona, a poslovna jedinica u Prijedoru je opremljena za proizvodnju armiranobetonskih objekata po sistemu "ključ u ruke", odnosno garaža, pomoćnih objekata i autobusnih stajališta.

Osim automatizovane mašinske proizvodnje, dio betonske galanterije firma izrađuje ručno, u ovisnosti o potrebama i zahtjevima  kupaca. Osposobljeni su i stručni odgovoriti na sve zahtjeve kupaca i ponuditi kvalitetna i odgovarajuća rješenja na radilištima. Firma poštuje rokove i ima dokazani dugogodišnji kvalitet. Za sve radove i proizvode nude garanciju u trajanju od 5 godina.

Zbog potrebe za stalnim usavršavanjem i podizanjem kvaliteta na viši nivo, BETON-GAL uvodi međunarodni standard ISO 9001:2008, koji se sprovodi i implementira u svim sektorima poslovanja firme. Ciljevi sistema upravljanja kvalitetom su: visok nivo kvaliteta proizvoda i usluga, zadovoljstvo kupaca, kao i stalno unaprjeđenje sistema upravljanja kvalitetom.

Svim svojim kupcima pristupaju individualno, prilagođavaju se njihovim potrebama i nude idejna rješenja uređenja prostora, tako da svaki novi projekat, ujedno predstavlja novi izazov.

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se