Privredna komora USK-a

"MEGGLE" MLJEKARA d.o.o. BIHAĆ NAGRAĐENA NA SAJMU "ZEPS 2013" MEDALJOM KVALITETA "RUŽA ZEPSA" PDF Ispis E-mail

DODIJELJENE NAGRADE SAJMA "ZEPS 2013" 

Na 20.  sajmu "ZEPS 2013" dodijeljena su priznanja najuspješnijim izlagačima, a grand prix "Ruža ZEPS-a" ,  kao jedinstveno priznanje izlagaču koji je svojim nastupom obilježio sajam, dodijeljeno je  "AGBHC – ARABIAN GULF BOSNIA & HERZEGOVINA CENTRE-BAHRAIN".


Petočlani žiri ZEPS-a je jednoglasnom odlukom dodijelio ukupno 18 ravnopravnih priznanja, i to - tri za proizvod, pet za kolekciju proizvoda, tri za promociju proizvoda i jedno jedinstveno priznanje.

S područja Unsko-sanskog kantona nagrađena je jedino "Meggle" Mljekara d.o.o. Bihać i to MEDALJOM KVALITETA "RUŽA ZEPSA"   ZA PROIZVODE: PROBIA 1,5 % m.m. I  KISELO VRHNJE S JOGURTOM 10 % m.m.

Podsjetimo, Meggle kiselo vrhnje s jogurtom nagrađeno je na ovogodišnjem "Sajmu šljive" u Gradačcu 29.08.2013. godine zlatnom medaljom za kvalitetu.

Kiselo vrhnje s jogurtom novi je proizvod "Meggle" palete,  kao savršena kombinacija proizvoda za umake, juhe, variva, ali i u svježoj varijanti, s pravom i zaslužen0 je nagrađeno radi svoje inovativnosti, kvaliteta, kvaliteta sirovine od koje je rađeno, te visoke sigurnosti proizvoda koje garantiraju ISO standard 9001:2008  i HACCP. 

Dodajmo još da je "Meggle" Mljekara d.o.o. Bihać nagrađena i na nedavno održanom sajmu "EKOBIS 2013" Plaketom za kvalitetu namirnica za isti proizvod: kiselo vrhnje s jogurtom, a Privredne komora Unsko-sanskog kantona nagradila ga je specijalnim priznanjem  za uspješan desetogodišnji rad i razvoj mljekarstva u BiH. 

 

 

 

EKOBIS 2015

ekobis 2015 baner

 Završen EKOBIS 2015" 10. - 13.09.2015. god.

www.ekobis.info
Tema sajma: ODRŽIVI RAZVOJ U RURALNIM PODRUČJIMA

- Izvještaj o održanom sajmu
- Video reportaža

PUBLIKACIJA 10 GODINA SAJMA EKOBIS

Advertisement

Obavijest privrednim subjektima s područja USK pogođenim poplavama

PREUZMITE IZJAVU ZA PROCJENU ŠTETE OD POPLAVA

Prezentacija aktuelnih projekata u USK-a

Fond za podršku drvoprerađivačima USK

Privredna komora Unsko-sanskog kantona je, u saradnji sa FIRMA Projektom USAID- Sida, te Ministarstvom privrede Unsko-sanskog kantona uspostavila Fond podrške drvoprerađivačima Unsko-sanskog kantona u razvijanju i implementaciji sistema upravljanja kvalitetom, kako bi pružili podršku privrednim društvima u sektoru drvoprerade.
Detaljnije...

Članstvo u PK USK

Advertisement
You are here  :Home arrow ARHIVA VIJESTI arrow Aktuelnosti arrow "MEGGLE" MLJEKARA d.o.o. BIHAĆ NAGRAĐENA NA SAJMU "ZEPS 2013" MEDALJOM KVALITETA "RUŽA ZEPSA"