+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Poslovne vijesti   

U Cazinu se gradi najveći tržni centar u USK

Datum objave: 09.11.2018 11:06

U Cazinu se gradi najveći tržni centar u USK

Grad Cazin dobit će do sada najveći shopping centar u ovom dijelu regije. City Center Cazin će biće smješten u gradu Cazinu na postojećoj lokaciji Merkatora na Maloj Lisi a njegovo otvorenje je planirano na proljeće 2019. godine.

Centar će biti izgrađen na 25,000 m2 sa 380 parking mjesta u garaži i na otvorenom. "Radovi na izgradnji počeli su 8. oktobra 2018 godine, sudeći po projektu biće ovo najmoderniji i najljepši objekat na području Unsko-sanskog kantona. Planirano je da radovi budu završeni 30. aprila 2019 godine. Glavni investitor je firma City Centar AD Cazin d.o.o., izvođač radova kompanija Baupartner d.o.o Lukavac a nadzor nad radovima vrši firma Aqua - Projekt d.o.o Bihać", kazali su za Akta.ba iz City Center Cazina.

Neki od renomiranih trgovačkih brendova postaće novi stanovnici Cazina i Krajine, a Centar će krasiti i bogat gastronomski i zabavni program, te uz postojeći Merkator i JYSK stvoriti jedinstveno mjesto za zabavu i kupovinu za sve stanovnike Unsko-Sanskog Kantona, ali i šire.

Izvor: akta.ba

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se