+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Privrednoj komori USK predstavljen projekat "Asistencija u razvoju malih i srednjih poduzeća u BiH"

Datum objave: 30.11.2018 10:40

Privrednoj komori USK predstavljen projekat

U Privrednoj komori USK predsjednik Enes Ružnić je održao sastanak sa Dijanom Kovačević iz kompanije GEOtest d.o.o. Sarajevo i Editom Marić iz kompanije Alchemy Capital d.o.o. Sarajevo koje su predstavile projekat "Asistencija u razvoju malih i srednjih poduzeća u BiH".

Projekat Inostrane razvojne saradnje Republike Češke sa BiH "Asistencija u razvoju malih i srednjih poduzeća u BiH" je finansiran u sklopu programa Aid for Trade Ministarstva industrije i trgovine Republike Češke. Nosilac projekta je kompanija GEOtest, a.s., iz Brna koja projekat implementira u saradnji sa kompanijama GEOtest d.o.o. Sarajevo i Alchemy Capital d.o.o. Sarajevo. Primalac projekta je Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH

Osnovni cilj projekta je osnaživanje malih i srednjih preduzeća u BiH za poslovno planiranje, finansiranje i prevazilaženje prepreka u poslovanju. U tu svrhu, sačinjen je priručnik za izradu poslovnog plana koji će asistirati zainteresovanim preduzećima u implementaciji poslovne ideje i povećanju konkurentinosti na tržištu.

Na sastanku je dogovorena prezentacija projekta za članice Privredne komore USK, o čemu će svi zainteresovani biti na vrijeme obaviješteni.

Za više infromacija o projektu posjetite web stranicu plan.ba gdje nakon registracije možete napisati svoj poslovni plan online.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se