+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv za predstavljanje kompanija u izvoznom Katalogu proizvođača bezalkoholnih pića i voda BiH

Datum objave: 21.09.2018 00:00

Poziv za predstavljanje kompanija u izvoznom Katalogu proizvođača bezalkoholnih pića i voda BiH

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH pozivaju zainteresovane kompanije da se predstave u izvoznom Katalogu proizvođača bezalkoholnih pića i voda Bosne i Hercegovine.

Primarni cilj je pripremiti publikaciju koja će predstaviti firme, njihove proizvode i mogućnost saradnje. Katalog ovog značajnog bh privrednog sektora u kojem će biti objedinjeni proizvođači bezalkoholnih pića i voda, po prvi put biće publikovan od strane VTK/STK BiH. Koristiće se na međunarodnim sajmovima u inostranstvu, poslovnim forumima, konferencijama, te distribuiran potencijalim partnerima iz sektora, kao i na adrese diplomatsko-konzularnih predstavništava širom svijeta. Za potrebe regionalnog tržišta biće urađena verzija kataloga na BHS jeziku, a za potrebe svijetskog tržišta, prevod na engleskom jeziku. Takođe je planirano štampanje QR kartica koje su pogodnije za distribuciju.

Kotizacija za učešće u Katalogu je minimalna i iznosi 100 KM. Uplate kotizacije moguće je izvršiti na račun 1602000000456505 kod Vakufske Banke d.d. Sarajevo.

Pozivamo sve zainteresovane kompanije da dostave Obrazac za upis u katalog, popunjen i ovjeren od strane ovlaštenog lica (nalazi se na dnu teksta) i to na e-mail: rados.sehovac@komorabih.ba najkasnije do 01.10.2018. godine. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na br. tel.: 033/566-184.

Prilog: Obrazac za upis u katalog

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se