+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv za Info sesiju USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II)

Datum objave: 20.09.2018 00:00

Poziv za Info sesiju USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II)

USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) u suradnji sa Privrednom komorom USK organizira info sesiju koja će se održati:

u petak, 21.09.2018. godine

od 11.00 sati u sali Privredne komore USK, Trg maršala Tita bb, Bihać

USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) u naredne dvije sedmice će organizovati info sesije širom zemlje, kako bi javnost i kvalificirane proizvođačke organizacije upoznali sa novim pozivom za dostavljanje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku unapređenju konkurentnosti sektora mljekarstva, voća i povrća, ljekovitog i aromatičnog bilja, pčelarstva, te sektora peradarstva.

Riječ je o grant sredstvima u iznosu od 200.000 američkih dolara, koja će se rasporediti prema najuspješnijim aplikantima s rokom prijave do 15.10.2018. godine. Sve informacije, kao i paket koji uključuje prijavne obrasce i drugu dokumentaciju, zainteresovana lica mogu preuzeti na web-stranici www.farmabih.ba.

Tim Projekta stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije. Nadamo da će najavljene info sesije biti prilika da saznate više i iskoristite priliku za osiguranje podrške vašim poslovnim idejama.

Letak

 

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se