+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv za info-sesiju USAID projekta "Diaspora Invest"

Datum objave: 29.08.2018 00:00

Poziv za info-sesiju USAID projekta

Pozivamo vas da u utorak, 11.09.2018. u 12 sati, u sali Privredne komore USK prisustvujete info-sesiji USAID Projekta "Diaspora Invest" u okviru koje će biti predstavljen novi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu aktivnosti ovog Projekta. Info-sesija će se održati uz podršku Privredne komore USK.

USAID Projekat "Diaspora Invest" otvara treći poziv u sklopu programa za dodjelu bespovratnih (grant) sredstava za povećanje investicija iz dijaspore i stvaranje novih radnih mjesta kroz neposredna ulaganja, prijenos znanja i uvođenje novih tehnologija u BiH.

Projekat će osigurati grant sredstva za mala i srednja preduzeća koja su u procesu osnivanja ili su osnovana u posljednje tri godine te koja su u (su)vlasništvu člana/ice bosanskohercegovačke dijaspore.

Kako biste saznali više detalja o javnom pozivu, rokovima za podnošenje i načinu pripreme aplikacije, te dodatnim uslovima za učešće, pozivamo Vas da prisustvujete ovoj info-sesiji.

Detaljnije informacije o programu i terminima javnih poziva pri grant programu možete saznati registracijom na online platformi www.diasporainvest.ba. Za sve dodatne informacije, molimo da kontaktirate Maju Ibrahimpašić, grant menadžera USAID Projekta "Diaspora Invest" putem telefona  +387 33 550-971, ext 104 ili e-mail: grants@diasporainvest.ba.

Diasporainvest_Infobrosura

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se