+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv članicama Privredne komore USK za učešće na 17. međunarodnom sajmu privrede Brčko

Datum objave: 03.10.2018 00:00

Poziv članicama Privredne komore USK za učešće na 17. međunarodnom sajmu privrede Brčko

Privredna komora Brčko distrikta BiH pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH, Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH, Antunović d.o.o., Bimal, d.d. Brčko i drugih privrednika Brčko distrikta BiH tradicionalno i ove godine organizuje 17. Međunarodni Sajam Privrede/Gospodarstva “Brčko 2018” i to u periodu od 8.-10. novembra 2018. godine.

Pozivamo Vas da zajedno s Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona uzmete učešće na sajmu. Komora je osigurala besplatno učešće za svoje članice koje se odluče učestvovati na ovom sajmu. Molimo Vas da nam do petka, 19.10.2018.godine, javite ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovom sajmu, putem e-maila: pkusk@bih.net.ba

Međunarodni sajam privrede/gospodarstva je izuzetna prilika da se na jednom mjestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmjene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti. Brčanski sajam predstavlja jedan od najznačajnijih privrednih/gospodarskih događaja na našim prostorima, što potvrđuje višegodišnji kontinuitet – tradicija održavanja Sajma, rezultati uspjeha, veliki broj izlagača kako domaćih tako i stranih.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se