+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv članicama PK USK za učešće na 12. Međunarodnom Božićnom sajmu u okviru manifestacije „Advent u Otočcu“

Datum objave: 09.11.2018 14:06

Poziv članicama PK USK za učešće na 12. Međunarodnom Božićnom sajmu u okviru manifestacije „Advent u Otočcu“

Pozivamo članice Privredne komore USK da uzmu učešće na 12. Međunarodnom Božićnom sajmu u okviru manifestacije „Advent u Otočcu“, a koji će se održati:

15. i 16. decembra 2018. u šatoru na trgu Dr. Dražena Bobinca u Otočcu.

Vrijeme trajanja sajma: Subota 15.12. od 10:00 do 19:00 sati; Nedjelja 16.12. od 10:00 do 19:00 sati.

Organizator sajma je Turistička zajednica Grada Otočca, uz supokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac i Grada Otočca. .

UVJETI I NAČIN PRIJAVE: Članice Komore su oslobođene plaćanja kotizacije. Ukoliko ste zainteresovani za izlaganje i prodaju na Božićnom sajmu, morate izvršiti online prijavu. Nakon što se prijavite na navedenom linku, molimo Vas da nam potvrdite e-mailom na: pkusk@bih.net.ba da ste se prijavili, kako bismo Vam u dogovoru sa partnerima iz HGK ŽK Otočac osigurali besplatan štand.

Prijave se zaprimaju do popune raspoloživih izlagačkih mjesta, a najkasnije do 5. decembra 2018. godine. Organizator osigurava tipske štandove dimenzija cca 80x200 cm, čiji je broj ograničen, zbog čega je rezervaciju štanda potrebno izvršiti čim prije. Moguće je i rezervirati prazan prostor izvan šatora ukoliko izlagač posjeduje vlastiti natkriveni štand / mobilnu štand kućicu. Kvadratura praznog prostora nije ograničena, ali ju je potrebno navesti u prijavi. Za dodatne informacije u vezi uvjeta izlaganja, molimo Vas pročitajte priloženu uputu za izlagače te molimo da se navedenog pridržavate.

INFORMACIJE: Prijavljeni izlagači će biti naknadno obavješteni o svim potrebnim detaljima vezanim uz način dolaska, parking, mogućnost smještaja, detaljima samog programa i konačnoj veličini raspoloživog izložbenog prostora, prema broju zaprimljenih prijava i iskazanim potrebama izlagača.

Upute za izlagače

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se