+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Novo zapošljavanje u firmi Benedict doo Velika Kladuša

Datum objave: 27.12.2018 10:51

Novo zapošljavanje u firmi Benedict doo Velika Kladuša

Pozitivni trendovi u privredi Unsko-sanskog kantona polako se prenose i na početak 2019-te godine. Članica Privredne komore Unsko-sanskog kantona, firma BENEDICT doo iz Velike Kladuše, nastavlja sa novim zapošljavanjem.

Radno mjesto u prostrima ove respektabilne firme naći će 15 radnika, a ako ovoj informaciji dodamo da će biti zaposlena isključivo ženska radna snaga, onda ova vijest još više dobija na svojoj težini.

Firma BENEDICT doo se bavi proizvodnjom ventilacijske i elektro-opreme, a slovi za firme čiji uposlenici imaju odlične uvjete rada i dobra lična primanja. Smještena je u dva novoizgrađena objekta površine 1200 m2, sa dodatnih 4000 m2 vanjskog prostora.

Firma raspolaže sa savremenim strojnim parkom, a u ponudi imaju visokokvalitetne proizvode koje uspješno izvoze, kako na tržište Evropske unije, tako i na druga svjetska tržišta.

Kroz svakodnevno usavršavanje, konstantno motiviranje i obrazovanje uposlenika, rad na inovacijama proizvoda te ulaganjem u dodatnu opremu i poštovanjem zadanih rokova, došli su do proizvoda vrhunske kvalitete koje kupci i prepoznaju kao takve.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se